Jag fick ”Kungens penna”

Västlands 16 juli
I augusti i fjol fick jag i Borlänge ta emot utmärkelsen ”Povels penna” i samband med detta års Revyfestival. Det var överraskande och stort. Jag visste att jag var nominerad till priset, men trodde inte att jag skulle få det.

I år, efter vår premiär vid Bottarve, kom ytterligare en överraskning. Jag fick ta emot ”Kungens penna”. Och det var ingen mindre än Kungen själv som delade ut den. Det var fantastiskt roligt och en verkligt fin utmärkelse.

Kungen själv har sedan gammalt en faiblesse för reservoarpennan. Han skriver med dylika så fort han skall skriva något för hand. I nödfall gäller kulspets.

Efter det att jag fick Povels penna har jag gått in i samma grupp som Kungen, det vill säga ”Vi som helst använder reservoarpennor”.

Och nu har jag alltså två.

Vilken är bäst? Båda två är precis lika bäst!

Fotnot: Kungen heter Alexander.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.