[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”60px” visibility=”visible-desktop”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”top” full_height=”yes” columns_placement=”top”][vc_column width=”1/2″][vcex_spacing][vcex_heading css_animation=”slideInRight” text=”TACK FÖR I ÅR”][vcex_spacing][vc_column_text css_animation=”slideInUp”]

Söndagen den 6 augusti spelades årets två sista föreställningar vid Bottarve.

Vi i Bottarveteatern vill härmed tacka vår trogna och trevliga publik för i sommar. Totalt blev det 19 föreställningar. Vi har inte summerat publiksiffran ännu, men känslan är att den kommer att ligga över 90 procents beläggning.

Det är fantastiskt. Vi är glada, nöjda och stolta.

Vi tackar för alla vänliga ord, både sagda och skrivna, som vi fått höra och läsa.

Vi har ett tips till er som av någon anledning missade ”Snapen”. Vi kommer att spela två föreställningar i Othems bygdegård söndagen den 10 september (kl 13 och kl 16).

VINNARE av tipstävlingen i teaterprogrammet blev Stig och Anna-Lena Andersson, Vatlings i Fole, som får ett presentkort på 500 kr i valfri butik.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vcex_spacing][vc_single_image css_animation=”flipInY” image=”985″][/vc_column][/vc_row]